over soul-retreat

“wij willen je graag helpen om verbinding te maken met je echte ik”  

free your mind, feel your soul

Soul-retreat is ontstaan uit liefde voor persoonlijke ontwikkeling en is heel snel gegroeid door enthousiaste deelnemers en coaches. Het voelt als een groot geschenk om dit werk te mogen doen. Voor ons is persoonlijke ontwikkeling geen quickfix.

 persoonlijke ontwikkeling zien wij als een levenswijze

Soul-retreat bedient zowel particulieren als bedrijven met een zeer gevarieerd aanbod, waarbij onze diensten zich onderscheiden door de combinatie van spiritualiteit, creativiteit en down-to-earth coaching. Elk aanbod wordt geheel afgestemd op de coachee en diens persoonlijke proces en is geschikt voor iedereen die klaar is voor een life changing transformatie.

De basis van elk product bestaat uit 3 componenten

  1. bewustwording en persoonlijke groei
  2. het vergroten van zelfvertrouwen en
  3. het exploreren, ontwikkelen en optimaal toepassen van de eigen mogelijkheden in werk en privé situaties.

We helpen je graag om je te laten genieten van alles wat er is, hier en nu.

En het mooie is; je ziel weet het, herkent het, voelt het. Dat bewustzijn willen wij graag activeren. We willen je ziel weer wakker maken en je bevrijden van al dat denken. Hoe meer je daarin kunt ontspannen, hoe mooier het leven is.

Sterker nog… dat is het leven.

Ingrid is de eigenaar van soul-retreat, met haar ruime ervaring als [loopbaan-]coach in het bedrijfsleven in combinatie met haar spirituele gaves weet zij als geen ander het unieke ‘zijn’ van elk individu tot zijn recht te laten komen. 

Dit doet zij in samenwerking met een team van gekwalificeerde coaches en [levens]kunstenaars. Allen krachtige healers met ruime ervaring in het [bedrijfs-]leven. Door de veelzijdige achtergronden kan soul-retreat echt maatwerk leveren. 

Op locatie

Als je middenin het [bedrijfs-]leven staat kan het lastig zijn om je eigen unieke ik te zijn of te ontdekken. Dit is voor ons aanleiding om onze diensten op een mooie locatie aan te bieden.

Weg uit je normale structuur, om je zo volledig over te kunnen geven aan het proces, in een veilige omgeving. 

Ga met ons mee op avontuur.

Een reis naar je diepste kern en ontdek wie je werkelijk bent. 

 

 

coaching, transformatie, joy

het soul-retreat-team

eigenaar soul-retreat
retreats
kunstenaar, healer, zielsportretten