Loopt het leven niet helemaal lekker? 

  • Voel je je geblokkeerd en weet je niet hoe je daar doorheen kan breken?
  • Voel je je enorme potentie maar kom je er niet helemaal bij?
  • Of heb je verdriet om een verlies waardoor je vastloopt? Mis je een dierbaar persoon, relatie, werk, huisdier?
  • Voel je je verloren in deze wereld? 
  • Twijfel je aan jezelf? Aan wat je voelt en wat je wilt?
  • Voel je je uitgeput en is het tijd voor nieuwe stappen?

Ben jij klaar voor een energetische release? Klaar om voor NIEUW te kiezen? en je niet meer tegen te laten houden door “oud”?

Tijdens een individuele sessie[s] stem ik mij volledig af op jou en jouw energetische systeem, dat proces is leidend voor de behandeling. 

Mijn specialisme is het activeren van de onderste chakra’s en je hart-energie. Het eerste chakra staat voor aarding en stabiliteit, de basis van je bestaan. Het tweede chakra draait om verbinding met jezelf en de ander. Emoties, voelen, durven, uiten, creativiteit en seksualiteit. Dit alles verbind ik met je hart; voel het leven weer door je heen stromen! 

Ben jij klaar voor een diepgaande individuele transformatie-sessie; om je authentieke ik weer tevoorschijn te laten komen?

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Het proces is hierin leidend, niet de klok. Hoeveel sessies je nodig hebt is heel individueel en afhankelijk van je proces. Naast het financiële deel vraagt het een groot commitment aan jezelf. Ben je bereid om te veranderen? 

Voorafgaande aan de sessie is er altijd een kort kennismakingsgesprek, telefonisch of online. Het is belangrijk dat het klikt tussen ons zodat je je veilig voelt en je jezelf over kunt geven aan het proces.

Klik op onderstaande button voor een kennismakingsgesprek, dan neem ik contact met je op. 

Over Ingrid:

“Met haar sprankelende creatiekracht en vrouwelijke energie zet ze mensen onvoorwaardelijk in moeiteloze, zachte en geaarde kracht, waardoor ze in volle intensiteit mogen ontvangen wie ze in werkelijkheid zijn.”

“Ingrid kan door haar ruime ervaring in het bedrijfsleven als [loopbaan-]coach in combinatie met haar spirituele gaves als geen ander het unieke ‘zijn’ van iemand tot zijn recht laten komen.”

“Vanuit een heerlijke zachte energie maakt Ingrid blokkades los en opent ze nieuwe kanalen. Fijn en weldadig.”