Ingrid 

gun jezelf jezelf

Eén van de belangrijkste vragen in het leven is WAT KIES JIJ?

Waar kies jij voor? Elk moment kun je een nieuwe keuze maken.

 

gun jezelf jezelf

Met haar sprankelende creatiekracht en vrouwelijke energie zet ze mensen onvoorwaardelijk in moeiteloze, zachte en geaarde kracht, waardoor ze in volle intensiteit mogen ontvangen wie ze in werkelijkheid zijn. 

In 2016 heef zij haar vaste baan als loopbaancoach opgezegd en is ze een eigen bedrijf gestart. Daar begon ook haar eigen [spirituele] ontdekkingsreis. Ze liet zich coachen en mentoren door spirituele leraren, heeft diverse cursussen gevolgd en initiaties gehad. En vooral veel losgelaten, laagjes afgepeld om tot de meest pure ik te komen. Een krachtige healer, subtiel, onvoorwaardelijk, speels, vrouwelijk, aards en vol liefde. Ze brengt balans en rust.

Begin 2020 heeft ze een mega doorbraak gehad en is Ingrid in de laag van Joy gekomen. Een staat van zijn die van binnenuit komt. Een laag van overvloed en liefde.

Daarnaast hebben onder andere plant-medicijn reizen hebben haar geholpen haar oude krachten weer te integreren. Onder ander energie van Atlantis, Sirius, Pleiaden, Egypte en de bijzondere energie van ‘de tempel van de liefde’.

Ingrid is gespecialiseerd in de activatie van de onderste chakra’s en je hart-energie. Het eerste chakra staat voor aarding en stabiliteit, de basis van je bestaan. Het tweede chakra draait om verbinding met jezelf en de ander. Emoties, voelen, durven, uiten, creativiteit en seksualiteit. Dit alles verbind ze met je hart; voel het leven weer door je heen stromen!

Haar ruime ervaring als [loopbaan]coach in combinatie met haar spiritualiteit maakt dat ze beide werelden snapt. Ze ziet je, helemaal. 

SPECIALITEIT: “Ik help je inzicht te krijgen in jezelf, jezelf te accepteren zoals je bent en je bewust te worden dat je zelf de regie hebt over je eigen leven.”

 

Vanuit een heerlijke zachte energie maakt Ingrid blokkades los en opent ze nieuwe kanalen. Fijn en weldadig.

doorbraaksessie om stappen te kunnen zetten

Ik heb vannacht geslapen als een roosje, voel mij nu rustig en klaar om naar mijn werk te gaan. Ik voel nu dat het conflict niet persoonlijk is. Het is een verhaal waarin ik acteer. Ik weet nu wat ik te doen heb.

conflict op het werk

Wow wat ben jij krachtig! Tijdens de soul2soul-sessie voelde ik het in mijn lijf en begon ik spontaan te huilen. De feedback die je gaf was spot-on. Ik weet nu mijn valkuil en voel dat er een blokkade is opgelost. Ik heb zin in de mijn nieuwe avontuur!

waarom durf ik geen stappen te nemen?

Mamamia! Mijn seksuele energie staat AAN! Het stroomt als nooit te voren. Schaamteloos genieten <3

review deelneemster Joy of Awareness - 1 week na event

let's connect

LinkedIninstagram
  • Opleiding Ceremonie begeleider, plant medicijnen -, psilocybine -, proces- en traumabegeleiding.
  • Kunstzinnige toepassing in coaching en loopbaanbegeleiding (Post HBO Dijkstra & Smit)
  • HBO Voorlichting (Rijkshogeschool IJselland)
  • Gecertificeerd DISCOVER coach / Teamcoaching m.b.v. gedrags- / drijfveren- / talentenanalyse
  • Quick Big Five (LDC Business) / WerkStress Indicator (LDC Business)
  • SoulCollage® facilitator
  • Diverse trainingen op het gebied van mindfulness, intuïtie en bewustzijn
  • Diverse trainingen loopbaancoaching / LinkedIn / Netwerken / Personal Branding / Ondernemen
  • Reiki, Quatum Touch, Kundalini fire 1-4, diverse initiaties
  • Transcedente Meditatie, Vipassana 

 

Voor een ander stelt een kamertje opruimen misschien weinig voor, maar in mijn geval was het ongeveer hetzelfde als het beklimmen van de Mt Everest. Ik kan het nog niet helemaal geloven, zeker niet als ik terugdenk aan hoe het er een maand geleden nog uitzag. Hoeveel laatjes er nog open moesten. Het is nog niet helemaal klaar maar ik realiseer mij dat ik, met jouw hulp, een plekje voor mijzelf heb gecreëerd. En dat gaat zoveel verder dan alleen een fysiek plekje voor mijzelf. Best bijzonder eigenlijk. Dank je wel lieve Ingrid!

van overlevingsmodus in chaos naar plekje voor haarzelf

hier vind je mij op

instagram

healing
coaching, transformatie
sjamanendrum
verbinding

Hoe zou je leven eruit zien

als je dat wat je echt

belangrijk vindt

werkelijk ruimte geeft?