module 4

ruimer bewustzijn

Secrets of the Soul-retreat

“When you open to creative flow, magic happens. Creative flow is your connection to Spirit. It’s what makes you unique.”

welkom terug!

Creativity is choosing curiosity over fear

― Elizabeth Gibert 

Creativiteit kan je helpen om je bewustzijn te verruimen.

Vanuit een ruimer bewustzijn ga je jezelf en de wereld anders ervaren. Je wordt creatiever in het omgaan met allerlei situaties en gaat handelen vanuit een dieper potentieel in jezelf.

Tevens kan je intappen op universele kwaliteiten; deze zijn verbonden met een potentieel dat in ieder mens zit.

 

 

Secrets of the Soul

Deze oracle-card uit mijn eigen collectie bestaat uit slechts 2 afbeeldingen. Een postcard en een afbeelding uit een tijdschrift.

diepe innerlijke verbinding

Universele kwaliteiten

Tijdens het Secrets of the Soul  retreat tappen we bewust in op je creatie-kracht.

Hiermee activeren wij je toegang tot je universele kwaliteiten.

Universele kwaliteiten zijn verbonden met een potentieel dat in ieder mens zit. Het zijn kwaliteiten die niet makkelijk in woorden zijn uit te leggen. Ze gaan voorbij je eigen kwaliteiten.

Misschien ken je een ervaring van innerlijke stilte tijdens een meditatie? Of een gevoel van innerlijke ruimte ondanks dat je in een drukke ruimte bent? De verwondering en Joy van een geboorte van een baby? Het kan voelen alsof die kwaliteiten vanuit het universum door je heen stromen. Alsof het universum en jij een geheel vormen.

Je bent dan in een staat van [bewust]zijn waarin je helemaal open en aanwezig bent in het hier en nu. Het afstemmen op je universele kwaliteiten verdiept het besef van je eigen unieke waarde en van mogelijkeden om bij te kunnen dragen aan de omgeving.

 

De belangrijkste zijn

  • Innerlijke Ruimte
  • Innerlijke Stilte
  • Innerlijke Joy
  • Energie
  • Creatie-kracht
  • Innerlijke wijsheid

Het maken van je oracle-kaart is zoveel meer dan even ‘knippen & plakken’, vertrouw maar op het proces. Morgen gaan we betekenis geven aan je kaart, dan ga je intappen op je innerlijke wijsheid.

 

 

kundalini

Morgen ontvang je de toegangscode voor module 5.

We gaan betekenis geven aan je kaart!