the secrets of the soul

Ontketen je intuïtie met deze gratis soul-retreat en ontrafel de geheimen van je ziel.

Tijdens het ‘Secrets of the Soul-retreat’ maak je een reis naar binnen, waarbij je aan de slag gaat met je intuïtie en leert luisteren naar je innerlijke stem. Je opent de verbinding met het universum.

Ben jij klaar voor een diepe innerlijke reis?

Ben jij er klaar voor om je creatieve spirit te laten ontwaken?

Creativiteit is een hele krachtige tool om authentiek zelfbewustzijn aan te boren. Om jezelf laag voor laag af te pellen en in beeld te brengen. Terug naar de kern, naar je authentieke ik, waarbij er geen kloof is tussen hoe je je voelt, hoe je denkt en hoe je handelt.

MORE Freedom

Happiness, Purpose & Play!

Tijdens het ‘Secrets of the Soul-retreat’ ga je de geheimen van je ziel ontrafelen met behulp van eenvoudige creatieve materialen. Iedereen kan meedoen. Je hoeft er niets speciaals voor in huis te hebben. 

“Creativiteit is een ervaring, een beleving – in mijn ogen spirituele beleving. Het maakt niet uit hoe je erover denkt; creativiteit die tot spiritualiteit leidt of spiritualiteit die tot creativiteit leidt”  

Julia Cameron –

Wanneer je het proces ècht aangaat heb je een sleutel tot persoonlijke groei in handen, kun je bij je eigen bron van wijsheid en kun je werken aan zelfacceptatie.

Maar het is ook een heel fijne werkvorm om te ontladen; wat wil er gezien worden? Wat zit er dwars? Wat mag er uit op dit moment? 

Welke boodschap

heeft mijn ziel voor mij?

Het Secrets of the Soul-retreat helpt je om emoties te verwerken en er betekenis aan te geven. Zo breng je jezelf stap voor stap terug naar de kern.

Maar het belangrijkste… het is een ontspannen & een fantastische manier om je vrouwelijke energie weer te laten stromen.

Ben jij klaar voor een deep dive? In 5 dagen nemen wij je stap voor stap mee en helpen wij je inzicht te krijgen in The Secrets of Your Soul.

Meld je aan via onderstaande knop, dan krijg je meteen toegang tot de eerste module. 

When you open to creative flow, magic happens.

Creative flow is your connection to Spirit.

It’s what makes you unique.

De modules

 

Secrets of the Soul

De voorbereiding

Je kunt meteen beginnen! We lichten alle materialen toe die je nodig hebt voor je Secret of the Soul-retreat. 

Druk op de Module-knop en vul het wachtwoord in dat je, na aanmelding, in je mailbox hebt ontvangen.

De kracht van de afbeelding

Een beeld zegt meer dan duizend woorden”

Afbeeldingen hebben de mogelijkheid om betekenis bij zich te dragen, een boodschap over te brengen, voorbij je rationele denken.  In deze module duiken wij daar dieper in.

 

De kracht van je intuïtie

“Intuition is the whisper of the soul”

Het is zover! Pak al je spullen, het is tijd voor creatie. Stap voor stap nemen wij je mee in het proces. Neem even de tijd en geniet van het proces.

 

universele kwaliteiten

uitwerken

Betekenis geven 

Stap voor stap ga je de ‘Secrets of the Soul’ onthullen.