Spread the love

cacaobliss, chocobliss, quote wayne Dyer

In een wereld vol hectiek en afleiding is het soms moeilijk om de verbinding met jezelf te behouden. Je hoofd zit vol, en voordat je het weet, voel je je uitgeput en losgekoppeld van je eigen essentie.

Maar wat als er een manier was om even stil te staan, je hart te openen en weer in contact te komen met jezelf?Een manier die niet alleen rust biedt, maar je ook helpt om diep van binnen te helen?

CacaoBliss: een bonbon, vol natuurlijke ingrediënten die je helpen om je innerlijke wereld te verkennen.

Wat is CacaoBliss?

CacaoBliss [ook bekend als ChocoBliss] is veel meer dan een bonbon; het is een krachtig medicijn dat je ondersteunt in je persoonlijke groei en zelfliefde. De belangrijkste bestanddelen zijn ceremoniële cacao, Caapi en kruiden die je hart openen en de helende energieën versterken. Dit resulteert in een middel dat niet alleen je zintuigen prikkelt, maar je ook meeneemt op een persoonlijke reis van zelfontdekking en transformatie.

De kracht van CacaoBliss

CacaoBliss geeft je precies wat je op dat moment nodig hebt. Een ceremonie duurt doorgaans 5-6 uur, waarin geen enkele ervaring hetzelfde is. Dat maakt elke ceremonie uniek en persoonlijk. Het bijzondere is dat het je uitnodigt om jezelf op een diep niveau te ontmoeten, ongeacht waar je op dat moment in je leven staat.

Hier zijn enkele inzichten van mensen die een ceremonie hebben ervaren:

⁠”Dichterbij mezelf, in verbinding met mijn ware zijn.”  CacaoBliss helpt je om door de lagen van oppervlakkigheid heen te breken en te ontdekken wie je werkelijk bent. 

Ont-stressen en innerlijke rust vinden.Het zorgt ervoor dat je uit je hoofd komt en innerlijke vrede ervaart die in het dagelijks leven soms verloren gaat.

In vrede met het verleden, trauma’s geheeld.Voor velen brengt CacaoBliss heling van oude wonden en trauma’s, wat leidt tot meer begrip, acceptatie en liefde voor het leven.

Een confrontatie met jezelf 

Hoewel CacaoBliss doorgaans als helend en inzichtgevend wordt ervaren, kan het ook een diepe confrontatie met jezelf veroorzaken. Soms komen onverwerkte angsten of pijn uit het verleden naar boven, wat kan leiden tot een innerlijk gevecht. Daarom is het belangrijk om de ceremonie te ondergaan in een veilige en comfortabele omgeving met een begeleider die je ondersteunt zodat jezelf helemaal kunt overgeven aan het proces.

Onze rol als begeleider

Als begeleiders van het CacaoBliss-VIP retreat bieden wij een veilige en liefdevolle ruimte waarin jij je reis kunt maken. We zorgen voor jouw veiligheid en ondersteunen je tijdens elke fase van de ervaring. Hoewel we geen richting geven aan wat je ervaart, zijn we er om je bij te staan, vooral wanneer de reis intens wordt. We helpen je dieper te gaan zodat je de volle kracht van de ceremonie kunt beleven.

 

Of je nu op zoek bent naar heling, inzichten, of rust, elke ceremonie met CacaoBliss is een unieke kans om dichter bij jezelf te komen. Wij zorgen ervoor dat je deze reis in een veilige omgeving kunt beleven, zodat je precies kunt ontvangen wat je op dat moment nodig hebt om een stap dichter bij je ware kracht te komen.

 

cacaobliss, chocobliss, quote Rumi
Wil je graag een CacaoBliss Ceremonie ervaren?
Boek een VIP retreat.
Meer informatie vind je via onderstaande button. 

Spread the love