chocobliss, cacaobliss vip retreat

CacaoBliss

een diepe innerlijke reis

helemaal op jou afgestemd

Ervaar de kracht van een privé ceremonie, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. In een veilige en heilige ruimte begeleiden wij je op een diepe innerlijke reis, waar je alle aspecten van jezelf kunt zien en omarmen als waardevolle geschenken.

Of je nu alleen of samen met je partner wilt genieten van deze bijzondere ervaring; een VIP ceremonie biedt de ideale setting.

De privacy en exclusiviteit scheppen een veilige, open sfeer voor diepgaande emotionele en spirituele doorbraken.

Wij, Monique en Ingrid, allebei ervaren facilitators begeleiden de ceremonie en creëren een veilige bedding voor jouw proces.

We zijn gespecialiseerd in zelfliefde, vrouwelijke energie en zachtheid. Met onze expertise helpen we je om een diepe verbinding met jezelf en je innerlijke kracht te ontdekken.

We stemmen ons volledig af op jouw energetische systeem en zorgen voor de juiste muziek om je reis te ondersteunen. Dit intuïtieve proces opent de deur naar innerlijke transformatie.

Gun jezelf deze unieke ervaring en ontdek de kracht van gedeelde momenten. Laat je begeleiden naar een nieuwe dimensie van bewustzijn en verbinding.

dive into the ocean of love

CACAOBLISS

Dit prachtige medicijn, een bonbon met extra toevoegingen, kan nieuwe deuren openen en maakt het mogelijk om een diepe innerlijke reis te maken die je enorm kan ondersteunen in je leven.

De hoofdbestanddelen zijn Ceremoniële Cacao, Caapi & kruiden om je hart te openen.

CacaoBliss helpt bij inzichten, ontwaken, het helen van het verleden of pijn in het heden en bij het ontwikkelen van meer zelfliefde. Effecten omvatten meestal visuele vervormingen, verbeterde kleuren, lichtheid of duizeligheid en krachtige emoties. Mensen melden ook vaak dat ze zich euforisch, spiritueel en opmerkzaam voelen. 

CacaoBliss geef je wat je nodig hebt. Het is een zeer persoonlijke ervaring. Een ceremonie duurt 5-6 uur, de tijd en datum wordt in overleg met jou bepaald.

ontmoet het team

De VIP ceremonie wordt begeleid door Ingrid en Monique. Dankzij hun ruime ervaring in het gezamenlijk begeleiden van ceremonies, energetische release-sessies en transformatie weekenden, zijn zij perfect op elkaar ingespeeld.

Naast hun reguliere HBO-opleidingen zijn zij ook geschoold in diverse holistische en coaching-technieken. Ingrid heeft de opleiding Ceremonie begeleider, plantmedicijnen -, psilocybine -, proces- en traumabegeleiding met succes afgerond. 

Ingrid

Met haar sprankelende creatiekracht en sensuele energie zet ze mensen onvoorwaardelijk in moeiteloze, zachte en geaarde kracht, waardoor ze in volle intensiteit mogen ontvangen wie ze in werkelijkheid zijn. 

eigenaar soul-retreat

Monique

Liefdevol en zacht helpt Monique mensen door blokkades. Ze is spaceholder en aanjager voor grootse diepgaande veranderingen. 

Ze ziet je voorbij al je maskers en kan dit vastleggen in prachtige zielstekeningen.

kunstenaar, healer, zielsportretten

de locatie

Ons historische pand gelegen op een fantastische plek midden in het centrum van Deventer,

biedt een veilige bedding voor een prachtige intieme ceremonie.  

Je zult je direct omhuld voelen door de rijke geschiedenis en de rust en sereniteit die het pand uitstraalt.

Onze ceremoniële ruimte is met veel zorg en aandacht ingericht,

wij vinden het belangrijk dat je je meteen thuisvoelt. 

In overleg kan de VIP ceremonie ook op een andere locatie plaatsvinden.

investering

Prijs: 
1 persoon      € 495,-
2 personen   € 455,-  per persoon

Voor het weekend geldt een toeslag van €50,00 per persoon.

We adviseren geen CacaoBliss VIP ceremonie te boeken wanneer je zwanger bent of anti depressiva slikt.

Bij ons staat veiligheid altijd voorop. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact voorafgaand aan elke VIP ceremonie.

Dit stelt ons in staat om niet alleen het tijdstip van de ceremonie zorgvuldig af te stemmen, maar ook om de reden en de speciale wensen rondom de ceremonie volledig te begrijpen. 

Wij kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke en veilige VIP ceremonie te creëren. Druk op onderstaande knop, vul het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Je ontvangt dan een bevestiging van dank-jewel.nl, per 01-11-2023 is dit onze nieuwe naam.

de kracht van kwetsbaarheid

Lekkerder in mijn vel

review 3 dagen na

CacaoBliss VIP Ceremonie

In vrede met het verleden, trauma’s geheeld, meer begrip & acceptatie voor het leven.

CacaoBliss VIP Ceremonie

oorsprong cacaobliss

Jullie gezamenlijke kracht als ook zachtheid was echt voelbaar… wat een fijne energie.

anoniem

CacaoBliss VIP Ceremonie