Sophie ter Hoeven 

ik zie jou, helemaal

Ik laat de weg zien naar ultieme bevrijding

voor iedereen die er klaar voor is.

 

you are enough

Met belichaamde pure aanwezigheid en liefdevolle toewijding brengt ze, in krachtige connectie, mensen naar ongeëvenaarde diepgang en kwetsbaarheid om zo hun ware potentieel te ontdekken.

15 jaar geleden kwam Sophie in een spontane awakening, nadat zij een deeksha (initiatie) ontving. Dit inspireerde haar tot een compromisloze zoektocht naar vrijheid, verbinding en eenheid.

Ze maakt gebruik van eeuwenoude healingstechnieken die zij in diepgaande processen van binnenuit heeft mogen her-openen. Zij laat de weg zien naar ultieme bevrijding voor iedereen die er klaar voor is. 

Volledig geopend, kan ik mijn eigen grootsheid binnenlaten.

“Ik heb zelden iemand meegemaakt die zo kernachtig en voorbij het denken werkt.
Jouw sessies brengen diepe transformatie. Als je je leven een boost wil geven zou ik een traject bij jou zeker aanraden.

Je bent iemand die door alle oppervlakkige lagen heen prikt, daarom voel ik voel me gezien en begrepen.
Tijdens de sessie benoem je pijnpunten waar ik zelf geen weet van heb en meteen opluchting veroorzaken zodra ze gevoeld worden.

Je geeft ruimte aan mijn hele wezen op de meest liefdevolle manier. Ik voel me in mijn kracht gezet, bij jou ervaar ik onvoorwaardelijke liefde.”

SAVINE TELLIER - AMSTERDAM

Sta perplex dat alles zo makkelijk gaat

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek wist ik: “Ik ga eindelijk geholpen worden.”
Nadat ik een jaar bij een psycholoog had gelopen, na een zeer traumatische periode, wist ik niet meer hoe mijn leven verder moest.
Ik liep voor mijn gevoel in rondjes, kwam steeds weer uit bij dezelfde blokkades.
Tijdens jouw sessies kwam ik steeds weer, stapje voor stapje, over die drempels heen. Alsof ik met nieuwe ogen naar de wereld ging kijken.
Ik voel me nu steeds vaker buitengewoon gelukkig, zonder reden! Iets wat ik alleen uit mijn kindertijd ken. Voel me af en toe zo’n blij ei!
Hoewel het nog steeds met ‘ups’ en ‘downs’ gaat, kom ik moeiteloos weer in balans. Er is een kracht en vertrouwen in me gegroeid dat zich door niets of niemand tegen laat houden.
Sta perplex dat alles zo makkelijk gaat! Ben zo dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen!’

MONIQUE BEUMER - BAARN

let's connect

LinkedIninstagram

Opleiding

  • Cranio Sacraal therapie – Upledger instituut
  • Awakening trainer – Oneness University 
  • Toneelacademie Maastricht
  • Diverse trainingen op gebied van Marketing / Personal Branding / Ondernemen

 

Je laat mensen de puurste vorm van zichzelf zijn, waardoor je alles naar je toe trekt wat goed voor je is. Daardoor ga je écht geluk ervaren.

Jij gaat MEGA de diepte in! Jij kan meteen voelen waar de kern zit en wat de boodschap van de blokkade is. Je laat me snappen waar ik ‘inzit’, waardoor ik de onbewuste patronen zie.
Normaal draai je steeds in hetzelfde rondje en raak je gefrustreerd omdat je het niet ziet. Jij geeft inzicht in het probleem, wat je in het lichaam voelt en daarna meteen getransformeerd wordt. Daardoor kan ik moeiteloos loslaten en dient ‘het nieuwe’ zich als vanzelf aan. Dankzij de sessies ontstaat er steeds meer bewustzijn en kom ik steeds dichter bij de kern van wie ik werkelijk ben.
Ik ervaar een intieme connectie met mijn hogere Zelf, daardoor is er een vertrouwen in mezelf ontstaan, dat alles wat komt perfect is. Daardoor ga je het leven leiden wat bedoelt is voor jou, vrij van alle afleidingen en illusies. 

CHARLOTTE VAN DOMMELEN - VALKENSWAARD

satsang
Kundalini energie
heal the healers

Your soul talks to you. 

It waits for you to see & hear.